Flexi-Bar: det effektiva sättet att träna upp din bålstabilitet!

Vad är Flexi-Bar?

Flexi-Bar är ett redskap inom vibrationsträning. Du skakar igång redskapet så att det börjar svinga/vibrera, vilket leder till att dina djupliggande muskler i bla bålen aktiveras. Läs mer om Flexi-Bar

Vem tränar med Flexi-Bar?

Flexi-Bar används av såväl motionärer som elitidrottare. Läs mer

 

Övningar

Se exempel på övningar med Flexi-Bar.


Kontakta oss
gärna om du har några frågor gällande en övning eller om du behöver något tekniktips.

Vad säger folk som tränar med Flexi-Bar? 

"Flexi-bar är ett givet redskap för att förbättra kroppens grundläggande funktionalitet i främst skulderstabilitet men även bålstabilitet. Som utbildningsansvarig för bla personlig tränareutbildning..." Kundkommentarer om Flexi-Bar

PGA REKOMMENDERAR FLEXI-BAR
 

Många golfspelare har upptäckt fördelen med Flexi-Bar och på tävlingar kan man se Flexi-Bars sticka upp ur golfbagen. Flexi-Bar hjälper golfspelare att få starka coremuskler, starka och stabila axlar och skulderblad samt stabila höfter.

I vårt träningshäfte för golfspelare får du övningar för uppvärmning, styrketräning och stretch. Häftet är på 20 sidor och är enkelt att ta med sig ut på banan. Genom att värma upp med Flexi-Bar under några minuter minimerar du risken för skador. PGA rekommenderar Flexi-Bar och det är vi glada för!

Du som spelar golf, beställ din Flexi-Bar redan idag, och om du skriver ordet "golf" i kommentarsrutan så skickar vi med vårt träningshäfte för golfspelare utan extra kostnad (värde 50 kr).