Juli 2015

En nöjd patient om sin behandling i Protec

Patienten Jan mailade oss nyligen efter att ha fått en behandling i Protec. Såhär skriver han:

"Ett stort Tack för din behandling jag fick 9/7. Du ska veta att jag är imponerad för jag har inte haft ett enda "stopp" vid måltiderna som brukar uppstå när jag ska svälja!

Stoppen kan innebära att jag får totalt stopp i matstrupen p.g.a. de tre kotorna i bröstryggen som är deformerade eftersom jag haft en infektion i bröstryggen under uppväxten som jag nämnde när vi träffades!

De behandlingar som jag brukar få av min Fysiotherapheft med att lägga kotorna tillrätta brukar funka högst en vecka men din behandling är ett mirakel! Har ej heller haft problem med bäckenet eller nacken så snacka om lyckad behandling! Förstår att detta inte håller för evigt men glädjer mig för varje dag som jag är besvärsfri! (...)

De här dagarna har varit som en dröm efter din behandling och jag ska informera min Fysiotherapheft med övertygelse om hur fantastisk din behandling var!

Bästa Hälsningar från en mycket nöjd patient!"

April 2015

FLEXI-BAR och XCO i funktionell träning för fotbollsspelare

 

April 2015

Sittgympa med Ongo Classic och SwingSider

 

April 2015

PROTEC – FLOATING MANIPULATIVE THERAPY (ny video!)

 

Februari 2015

DET senaste REDSKAPET inom funktionell träning

SwingSider är ett funktionellt träningsredskap som tränar din stabilitet och motorik. Redskapet är effektivt, enkelt att använda och passar alla åldrar och nivåer. SwingSider passar lika bra i gruppträning som hos sjukgymnaster, och lika bra i rehabilitering som på kontoret. SwingSider passar även utmärkt i seniorgympa och på äldreboenden, där deltagarna kan sitta ner samtidigt som de enkelt tränar stabilitet i axlar och bål.

SwingSider kommer från Tyskand och var bland de nominerade till FIBO Innovation Awards 2014 i kategorin Årets träningsredskap.

Köp dina SwingSider här

Januari 2015

Sitt aktivt med ny, innovativ stol
 

Vi inviger det nya året med att presentera en helt ny produkt!

Ongo Classic passar alla som har ett stillasittande arbete och gör sig lika bra hemma som på kontoret. Den rundade undersidan gör att stolen smidigt följer med i minsta viktförändring och kroppens muskulatur aktiveras. Ongo Classic uppmuntrar till en naturlig och dynamisk kroppshållning fri från spänningar, vilket minskar risken för trötta och smärtande ryggar.

Ongo Classic är inte bara en stol, utan kan också användas som ett träningsredskap. På så sätt lägger du enkelt in en stunds fysisk aktivitet under arbetsdagen!

Köp din Ongo Classic här