Screenshot 2018-02-23 14.24.10


Newton clinic
Gravitationsbaserad ryggterapi

Protec-metoden för effektiv behandling av ryggproblem

Ibland räcker det inte med egenvård, du behöver hjälp av ett proffs.  Då finns Newton Clinic, terapeuter som är utvalda av JEMK och som fyller våra kvalitetskrav.

Hos Newton Clinic används PROTEC som är en anordning som ger en säker, stressfri och bekväm ryggterapi. (Det ser kanske litet drastiskt ut på bilderna, men det är bara din egen kroppsvikt som verkar på ryggen.)

Oavsett om du besväras av ischias, "ryggskott", lumbago, stelhet eller liknande så kan PROTEC-metoden vara en effektiv behandling. I en undersökning av läkare som använder PROTEC Floating Manipulation Therapy, verifierade 93% av respondenterna dess effektivitet. 

En fördel med PROTEC-metoden är att en behandling går snabbt. Du behöver inte ens klä av dig och en behandling är endast 5-15 minuter i normalfallet. 

Hos varje Newton Clinic kan du även få annan behandling som du och din specialist kommer överens om.

Boka behandling

Du kan alltid vända dig direkt till en Newton Clinic för konsultationer och tidsbokning. Du kan även förköpa din första, utökade, behandling och konsultation direkt här. Tidsbokning gör du alltid direkt med Newton-klinken.

Newton-behandling förköp

Pris:
895 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1709190
Antal:
  • Behandling och konsultation i cirka 30-40 minuter hos en av vår auktoriserade Newton-klinker. 
  • Tag med och lämna kvittot för detta köp som betalning
  • Giltighetstid 1 år efter inköp
  • Du och Newton-kliniken bestämmer i samråd om lämplig behandlig
Protec väntar på dig hos din terapeut
Nedre delen av kroppen hänger fritt och ryggen avlastas
Terapeuten kan manipulera rygg och ben för optimal och snabb behandling
Terapeuten kan manipulera rygg och ben för optimal och snabb behandling

PROTEC  är skapad i Japan och är världens första vertikala suspensionsterapisystem  för spinal dekompression som möjliggör mobiliseringsterapi medan patienten upplever en signifikant minskning av intervertebralt skivtryck.

Ryggterapi med Protec-metoden är skonsam och effektiv. Tala med din sjukgymnast, naprapat eller kiropraktor om Protec-metoden om du lider av ryggsmärta, ischias, ryggskott eller andra besvär från nedre delen av ryggen.

JEMK representerar tillverkaren Medica7 i Europa