Screenshot 2018-02-23 14.24.10


Flexi-bar
Vibrationsträning med Flexi-bar

Flexi-bar

De första studierna i vibrationsträning gjordes av professor Racef för ca 30 år sedan. Resultaten av studierna visade bland annat att vibrationsträning var en bra metod för att stärka musklerna längs ryggraden samt de djupliggande musklerna i bålen.

Man kan göra många olika övningar med FLEXI-BAR. Du kan träna hela kroppen eller välja ett specifikt område; mage, armar, ben eller rumpa. Det finns även specifika övningar för att förbättra koordination och balansen. Alla, från juniorer till seniorer, motionärer till elitidrottare kan använda  FLEXI-BAR!
 
FLEXI-BAR  hålls i ena eller båda händerna och för att få igång vibrationen krävs det att man skakar igång staven och hela tiden håller igång svinget med hjälp av muskelstyrkan. Vibrationen som följer når längre och djupare i kroppen och stimulerar bl.a de djupa musklerna i bålen som är så viktiga för kroppens stabilitet.

I början kan man uppleva problem med att få FLEXI-BAR att svinga, detta är inget ovanligt och något man lär sig med tiden. Öva några tillfällen med FLEXI-BAR så sitter snart tekniken!

Flexi-bar

Pris:
999 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1702125
Antal:
Flexi-bar redskap för vibrationsträning finns i fyra olika modeller för olika behov.

Standard - för normal träning
Intensive - för kaloriförbränning
Athletic - för avancerad träning
Kids - för barn och lätt träning