Screenshot 2018-02-23 14.24.10


XCO-trainer
För bättre bålstabilitet

XCO-Trainer

Träning med XCO-Trainer ökar mängden muskler som används vid övningen och är perfekt för att öka din bålstabilitet.

När man flyttar XCO-Trainer fram och tillbaka, flyttas massan av granulat från ena änden av tuben till den andra. Detta skapar en reaktion i musklerna, speciellt de djupliggande musklerna i bålen. Den lösa massan i XCO-Trainer når alltid behållarens ände med viss fördröjning.

XCO-Trainer är en aluminiumtub fylld med ett speciellt oregelbundet granulat. XCO-Trainer väger endast 600 g och är lätt att använda och mycket skonsam mot lederna. En av fördelarna med att träna med XCO-Trainer är att flera muskelgrupper aktiveras på samma gång. Detta leder  till mer effektiv träning och reflekterar även sättet vi använder våra muskler i vardagen. 

När du springer eller promenerar med XCO-Trainer aktiveras bålmuskulaturen automatiskt. Detta leder till bättre stabilitet för ryggraden och färre ryggproblem. Bra bålstabilitet är nyckeln till att förebygga ryggproblem.

Använd under löprundan, promenaden eller för specifika styrketräningsövningar!

XCO Trainer

Pris:
999 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1704288
Antal:

När du använder XCO Trainer intensifierar du den fysiska effekten av din normala löprunda eller promenad.

Vikten på XCO-Trainer har egenligen ingen betydelse, utan det är mer graden av kraften du använder för att föra tuberna fram och tillbaka. På grund av detta kan XCO-Trainer användas av alla, från motionärer till atleter på elitnivå.